Retroguld

Retroguld er en shoppe-guide for dig, der elsker vintage og retro. Med bogen i hånden eller i bilens handskerum, så er du klar til at indtage det ganske danske land.

imagegen.ashx

Retroguld er skrevet af Louise Trillingsgaard, der har et erklæret “loppehjerte”. Hun har været på genbrugs-research i hele landet efter de bedste loppemarkeder, genbrugs- og vintagebutikker.

Bogen er inddelt i afsnit efter landsdele, samt et særligt bonusafsnit om Berlin og retrokøb på internettet. I hvert afsnit præsenteres forskellige bud på gode butikker med dertillhørende praktisk info.

Undervejs er bogen krydret med inspirationssider, hvor der kan hentes gode ideer til anvendelse af loppefundene. Der er også plads til at gøre bogen til din helt egen personlige shoppeguide ved at bruge notatsiderne, der findes i hvert afsnit.

Retroguide er fyldt med lækre fotos. Der er dåser med farver og motiver, der gør dig glad. Møbler med patina, der fortæller spændende historier. Keramik i smukke farver og kombinationer. Sjove og finurlige figurer med egen personlighed, og smukke kjoler med bælter og svaj i skørterne.

Alt i alt er Retroguld en inspirerende bog. Læsningen i den sender tankerne afsted til sommerens loppemarkeder, og jeg har i hvert fald også fundet et par spændende butikker, som min vej snart skal gå forbi.

Fakta om bogen:
Titel: Retroguld
Forfatter: Louise Trillingsgaard
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2015
Anbefalet af: Lene Graugaard-Jensen