Meyers simremad

Det er forår – og så kommer der en anbefaling af en kogebog om simremad !!

Jeps! I “Meyers simremad” finder du nemlig ikke blot simreretter til en kold ruskende efterårsdag – der er spændende bud på lækre simreretter året rundt.

Så find du blot støbejernsgryden frem.

cauldron-161102_1280

Der er fokus på årstidens friske og nordiske råvarer, når Meyer giver anbefalinger til lækker simremad. Det handler om langsom mad, intense dufte og kærlighed til mad. Som der står i bogens bagsidetekst: “Alt i en gryde. Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du laver alt muligt andet”.

Netop derfor gør simremaden, i følge Claus Meyer,krav på vores vigtigste ressource, nemlig vores tid. Samtidig efterlader den os med virkelig god tid til at være til stede.

Bogen byder på nyfortolkninger af klassiske simreretter , såsom grønkålssuppe, labskovs eller kalvefrikassé. Ved bladren i bogen løber mundvandet til kalvefrikassé med fjordrejer og dild, kalveskank braiseret i rå raberbersaft, mjød og nelliker eller borsjtj kogt på oksebryst med peberrod og syrnet fløde.

En visuelt helt igennem lækker bog, der bare giver lyst til at gå i gang i køkkenet.

Fakta om bogen:
Titel: Meyers simremad
Forfatter: Claus Meyer
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår: 2016
Anbefalet af: Lene Graugaard-Jensen