111 steder i London som du skal se

Tag med en tur til London og få 111 ideer til skæve og usædvanlige steder du kan besøge.

Forfatteren John Sykes er englænder og har boet i London i mange år. Han har tidligere skrevet en del rejseguides om London og Storbritanien.I denne præsenterer han en bred vifte af særlige steder som alternativ til de sædvanlige turistattraktioner.

111-London-forside.indd

Få et personligt bud på anderledes steder, der er værd at besøge i London. Steder , der ikke lige er beskrevet i de traditionelle turistguides, så du måske kan lære nye og ukendte sider af byen at kende.

Hvad med et besøg hos Berry Brothers & Rudd, vinhandel gennem 300 år? Et smut forbi et paradis for madnørder på Borough-markedet, hvor der har været handlet frugt og grøntsager helt tilbage til 1200-tallet ? Eller hvad med et besøg på Cross Bones – kirkegården, der er blevet til et kultsted og centrum for folkelig protest ?

Der er massevis af spændende forslag og jeg er sikker på, at næste gang jeg begiver mig til den fantastiske hovedstad, så vil jeg opsøge nye steder med bogen her under armen.

På bedste engelske vis så mangler attraktion nr. 111 faktisk , så bogen slutter med et bud på nr. 112. Er du cricketfan så kender du sikkert årsagen – ellers må du have fat i bogen og læse mere. Du får forklaringen i beskrivelsen af Lord´s Cricket Ground, hvor den første registrerede kamp fandt sted tilbage i 1814.

Bogen her er en del af serien  “111 steder du skal se”, som også byder på anderledes ideer til steder, du kan besøge i København, Berlin eller Rom. I løbet af 2016 og 2017 kommer der også udgivelser om Amsterdam, Barcelona, New York, Paris og såmænd også Den Jyske Vestkyst.

Fakta om bogen:
Titel: 111 steder i London som du skal se
Forfatter: John Sykes
Forlag: Frydenlund
Udgivelsesår:2016
Anbefalet af: Lene Graugaard-Jensen