Rigtig god fordøjelse

Anbefalet af Marie Sørensen

Anbefalet af Marie Sørensen

Jeg hedder Marie Sørensen og er sygeplejerske. Jeg er ansat på Infektionsmedicinsk Afdeling, hvor jeg i al beskedenhed har verdens bedste og dygtigste kollegaer.

En af disse kollegaer er diætist Anne W. Ravn. Hun har sammen med sin kollega diætist Mette Borre skrevet bogen ” Rigtig god fordøjelse”.

Når jeg går på arbejde, er jeg så heldig, at jeg har kontor ved siden af Anne. Jeg har derfor på tæt hold kunnet følge processen med udarbejdelsen af bogen, og jeg har glædet mig til at se det færdige resultat.

På vores kontorgang spiser vi, så ofte som muligt frokost sammen. Alle medbringer lidt til det, der ender med at blive et overdådigt frokost tag-selv-bord. Jeg har derfor allerede prøvesmagt flere af bogens opskrifter og kan på det varmeste anbefale både Rugsaka, Foccacia-fuldtræffer og de meget lækre Rugbiscotti med lakrids.

Præsentation af bogen

Bogen ” Rigtig god fordøjelse” formidler videnskab om tarme, fibre, fordøjelse og immunforsvar på et højt fagligt niveau, men i et sprudlende, let læst og forståeligt sprog, der giver en lyst til at læse videre.

Bogen er spækket med gode råd til, hvordan man får mere fuldkorn og grønt på menuen, og hvordan man bedst fordrer de gode tarmbakterier. Bogen indeholder 40 fornøjelige opskrifter med lækre billeder af de farvestrålende retter.

8702206340

Derfor er det min bedste fagbog

Der findes et hav af bøger, der mere eller mindre fagligt velbegrundet, hævder at have svar på vejen til et slankere, sundere og lykkeligere liv. “Rigtig god fordøjelse” er en fagbog, der gør op med nogle af de myter flere af disse bøger, er baseret på.

I ” Rigtig god fordøjelse” præsenteres viden sagligt, fagligt og videnskabeligt velbegrundet. Denne viden omsættes på fineste vis til gode råd og indbydende opskrifter.

Det kan vel også siges at være et kvalitetsstempel af ” Rigtig god fordøjelse”, at det er lykkedes mig at komme igennem en fagbog her på barsel med mit fjerde barn.

image1

Som baby er det ingen sag
at komme gennem nat og dag,
når maven virker som den ska’.
Og læser mor, mens baby dier
gevinsten den ej udebliver.
Straks bogen lukkes og er slut
kvitterer baby med en prut.
Det er skam ren fornøjelse
Med “Rigtig god fordøjelse”:) *

*Evidensen og den statistiske signifikans kan muligvis anfægtes idet gruppen af testpersoner endnu kun udgør en baby:)

Fakta om bogen:
Titel: Rigtig god fordøjelse
Forfatter: Anne W Ravn og Mette Borre
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2016
Anbefalet af: Marie Sørensen