Offline

wall-979198_1920

En helt rød bog med sort tusch-skrift fangede min opmærksomhed på bibliotekets udstillingstårn med forskellige kunstbøger. Det var bogen “HuskMitNavn: Offline”, der stod på hylden. En lille sag trykt i 1000 eksemplarer og dedikeret til kunstnerens far.

Kunstneren HuskMitNavn hører til blandt pionererne i det danske street-art miljø. Nu har han også bevæget sig inderdørs på gallerier og museeer, og måske kender du ham fra den ugentlige spalte i Politikens I Byen-tillæg.

Bogen “HuskMitNavn: Offline” præsenterer knap 100 tusch – og blyantstegninger. De kan bedst karakteriseres som vittighedstegninger med streetart præg.Flere af tegningerne er understøttet af en enkelt engelsksproget linje.Bogen er ikke bundet sammen af yderligere tekst eller indledninger, men står stærkt med tegningerne i sig selv.

Det er svært her at beskrive humoren og kanten i tusch-tegningerne, men jeg er solgt. Derfor vil jeg også varmt anbefale dig at bladre bogen igennem og få et smil på læben.

Kunne du tænke dig at vide mere om HuskMitNavn og hans værker, så er der rigtig god inspiration at hente på nettet. Du kan læse mere om baggrund, værker og udstillinger på hjemmesiden her: http://huskmitnavn.com/ Du kan også kigge med på kunstnerens spændende blog, der er fyldt med finurlige fotos på :http://huskmitnavn.tumblr.com/ 

God fornøjelse

Fakta om bogen:
Titel: HuskMitNavn: Offline
Forfatter: HuskMitNavn
Forlag:Schäfer Grafisk Værksted
Udgivelsesår: 2013
Anbefalet af: Lene Graugaard-Jensen