Offline is the new luxury

Faghylden tager sig derfor en sommerferie i sus og dus ved at slukke telefonen og lade computeren samle lidt støv.

IMG_1325

Ferietid er for mig læsetid. Tid til fordybelse, ro og nærvær. Jeg har en hel stak af nye spændende fagbøger, jeg glæder mig til at kaste mig over, og en hel ubrugt ferie med familien, der står og venter lige om hjørnet. Derfor går Faghylden offline i juli måned.

På Facebook vil du hver fredag i juli-måned få et bud fra arkivet på en god sommerbog. Til august vil der igen være nye anbefalinger af gode fagbøger for hele familien klar til dig på Faghylden.

Indtil da ønskes du en rigtig god sommer. Med bogen i hængekøjen, på sofaen, i sommerhuset, ved stranden, i parken eller ved poolen – uanset hvor du fordyber dig i din sommerlæsning, så ønskes du rigtig god læselyst.