Madfar – inspiration til hverdagskøkkenet

Madbloggeren Thomas Farsinsen står bag kogebogen “Madfar – inspiration til hverdagskøkkenet”. Kogebogen er første udgivelse fra Madfars køkken.

Madfar

Fokus for bogen er , som titlen siger, familiens hverdagsmad. Maden skal være velsmagende og veltillavet af gode råvarer. Inspirationen er hentet fra Claus Meyer, Jamie Oliver og flere af Noma-generationens kokke.

Men det kræver jo tid og prioritering i en familie, der kører for fuld blus, at lave velsmagende og veltillavet mad. Thomas Farsinsen skriver selv således: “Ja, det tager lidt længere tid, men den begejstring og energi, der bliver investeret i det gode hverdagsmåltid med skønne råvarer, giver jo netop en større glæde, sundhed og samhørighed om måltidet i hverdagen”. Jeg er sikker på at Madfar har ret.

Bogen er opdelt i 8 kapitler: “Fugl”, “Fisk”, “Oksekød”, “Grissebasse”, “Grønt skal der da til mand”, “Fyr og flamme”, “Det daglige brød” og “Kaffe og kage, frem og tilbage”. Hvert af de otte kapitler indeholder 5-6 opskrifter.

Jeg synes helt klart, at Madfar lykkes med at levere sit budskab om , at det hverken behøver at være svært eller dyrt at lave god hverdagsmad, og at det er vigtigt at prioritere som en del af familielivet.

Har du fået lyst til at læse mere om Madfars køkken, så kan du følge ham her : http://www.madfar.dk/

Fakta om bogen:
Titel: Madfar - inspiration til hverdagskøkkenet
Forfatter: Thomas Farsinsen
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2015
Anbefalet af: Lene Graugaard-Jensen