Hverdagen kalder

En skøn sommerferie går på hæld, og hverdagen kalder igen. Faghylden tog en juli måned offline uden opdateringer, likes og indlæg, men fyldt med familietid, rejseoplevelser, afslapning og naturligvis læsetid.

Jeg elsker arbejdet med Faghylden. Læsningen af bøger for hele familien, skrivning af indlæg til dig derhjemme, billeder til Instagram og Facebook, kommentarer fra og til alle jer, der følger med, men også hele nørderiet ved at have en hjemmeside, der er fuldt opdateret og ser ud lige præcis, som jeg ønsker det. Alligevel er jeg sikker på, at det er sundt en gang i mellem at trække stikket, finde ro, fordybelse og nærvær. Det er det i hvert fald for mig og min familie.

Ferien har blandt andet budt på 15 skønne dage i det spanske. Første uge blev tilbragt ved Torrox , ikke langt fra Malaga. Her besøgte vi bl.a den lille bjergby Frigiliana, der med sine hvide huse og smalle stejle gader virkelig symboliserer den andalusiske drøm. Jeg kom naturligvis til at tænke på bogen af samme titel, som jeg tidligere har anbefalet her på Faghyden: Den andalusiske drøm

Vores anden uge i det spanske blev tilbragt knap 400 km længere nordpå langs kysten. Syd for Alicante nød vi sand, strand, vand, sol, oplevelser og hinanden. Vi havde den mest fantastiske udsigt fra tagterrassen, hvor himmel mødte hav over de små hvide huses tage.

Kufferten var lastet med gode bøger til såvel store som små, og vores iPad var fyldt med lyd- og ebøger fra e-reolen, så den kommende tid vil du sikkert støde på flere anbefalinger her på Faghylden, der er læst eller hørt under Spaniens varme sol. Jeg glæder mig især til at skrive anbefalinger af Eva Tinds “Astas skygge” og Astrid Lindgrens “Krigsdagbøger 1939-1945”.

Men læser hun så kun fagbøger, når hun holder ferie? Næ, der bliver også tid til skønlitteratur – især når det er ferietid. I år har jeg læst “Karitas uden titel” af Kristin Marja Baldursdottir, krimien “Brudekjolen” af Pierrre Lemaitre og Sara Blædels nyeste “Bedemandens datter”. Ferietid er ganske enkelt læsetid.

“Offline is the new luxury” ,skrev jeg sidst i juni , og besluttede at tage mig en sommerferie i sus og dus ved at slukke telefonen og lade computeren samle lidt støv. Dette er hermed gjort.

Melder alt godt: tanket op med varme, sol, familietid og gode læseoplevelser … hverdag kom bare an 😉