Flydende magi

I “flydende magi” kan du hente inspiration til juicer og smoothies til børn. Andre barnlige sjæle er nu også velkommen til at læse med.


Mads Bo står bag bogen om flydende magi. Han har tidligere udgivet “High on Juice”, “High on Smoothies” og “Super Simpel Sundhed”. Måske kender du ham også fra fjernsynet som juice- og smoothieekspert – ellers så læs mere om ham på www.highonlife.dk, der også står bag udgivelsen her.

Bogen indledes med forskellige perspektiver på børn og sundhed. Du kan læse lidt om , hvorfor det er sundt at drikke juice og smoothie, hvilke særlige kostråd, der gælder for børn og nogle anbefalinger til en hverdag med sundt fedt, nok vand og god søvn. Opfordringen lyder desuden til at trække vejret og tage en pudekamp.

Er børnene ikke vilde med at spise grønsager, så prøv nogle af opskrifterne i bogen her, og lad dem i stedet drikke dem. Bogen byder på 34 sunde opskrifter, der har som målsætning, at få børn til at drikke mere solskin.

Der er både juicer, smoothies, saftevand, slush-ice, desserter og ispinde. Alle opskrifterne er uden tilsat sukker og mejeriprodukter. Prøv en muskeljuice, en bamseshake, en drømmefanger eller en mavekilder. Kreativiteten, magien og fantasien er sluppet løs !

Fakta om bogen:
Titel: Flydende magi
Forfatter: Mads Bo
Forlag:Forlaget High on Life
Udgivelsesår: 2015
Anbefalet af: Lene Graugaard-Jensen