Faghylden fylder 1 år

I dag er det præcis et år siden, at Faghylden gik i luften.
D. 11. oktober 2015 åbnede jeg op for den hjemmeside jeg havde gået og rodet med et par måneder, og du og andre læsere blev inviteret ind.

birthday-157999_1280

Faghyldens mål er at sprede læseglæde og give læselyst gennem anbefalinger af gode fagbøger for hele familien.Fagbøgerne kan være vejen til gode, spændende, underholdende, tankevækkende, lærerige eller rørende læseoplevelser.

I dag , hvor det første år online rundes, så er der blevt delt 113 anbefalinger af gode fagbøger, samt en masse indlæg om litteratur, læsning og inspiration til stort og småt.

Du kan deltage i en fødselsdagskonkurrence på Facebook. Præmien er udvalgt blandt de mange fagbøger jeg har læst i det forgangne år, og valget er faldet på “Hvor solen græder” af mellemøstkorrespondenten Puk Damsgård. Valget var ikke så svært, da denne bog er en af de bøger, der har gjort størst indtryk på mig, og som jeg har båret med mig længe efter læsningen var afsluttet. Du kan læse anbefalingen jeg skrev tilbage i januar her: Hvor solen græder

Tusind tak for, at du læser med. Jeg glæder mig til at dele de mange læseoplevelser, der venter.