Alle kvinders sundhedsbibel

Umahro Cadogan er forfatter til de populære Køkkenrevolution-bøger og medstifter af Sundhedsrevolutionen.Nu har han skrevet “Alle kvinders sundhedsbibel: Kost, træning og livsstil, der gør dig stærk og vital + 100 uimodståelige opskrifter”. Det er en informativ og omfattende sundhedsguide til kvinder i alle aldre.

Sundhedsbibel

Hvad er et sundt kvindeliv ? Dette spørgsmål kredser “Alle kvinders sundhedsbibel om” og forsøger at belyse alle aspekter af sundhed og vitalitet, såvel de fysiske, som de mentale.

Bogens første halvdel giver læseren viden og vejledning om træning, ernæring, hormoner, hjernen, stress, skønhed, fertilitet, humor, aldring og meget mere. Den byder desuden på en række interviews med eksperter indenfor sundhed, ernæring og træning bl.a. Michelle Hviid, Sofia Manning, Anne Bech og mange flere.

I bogens anden halvdel finder du en række lækre opskrifter på morgenmad, småretter, snacks, hovedretter og drikkevarer.

Bogen kan læses fra ende til anden, men fungerer også rigtig fint som opslagsværk. Den har et flot layout, så det fungerer fint bare at bladre lidt i de 400 sider og lade sig inspirere og fordybe undervejs.

Bliv klogere på et knust hjerte, tjek 10 advarselstegn på demens, lær at undersøge dine bryster og din hud, test din balder, boost din fordøjelse, læs om de ni søjler eller tænk over resultaterne fra de såkaldte Blue Zones Studies. Tjek hvilke faktorer, der påvirker netop dit energiniveau og sæt dig ind i, hvilke syv områder, hvor det virkelig kan betale sig at gøre en indsats for at få større sundhed og mere livsglæde.

Mulighederne er mange – jeg læser løs 😉

Fakta om bogen:
Titel: Alle kvinders sundhedsbibel
Forfatter: Umahro Cadogan
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesår: 2015
Anbefalet af: Lene Graugaard-Jensen